Wat een geweldige start na de bouwvak met heel de Bergh Bouwgroep!

27-08-2024
Terug naar overzicht

Op het prachtige landgoed Bieduinen hebben wij ons ingezet voor stichting Titurel, waarbij we een mooie bijdrage hebben geleverd aan het onderhoud van het gebied. Door de recente regenval waren er veel struiken en boompjes gegroeid, die we gezamenlijk hebben gesnoeid. Hierdoor kan er weer meer daglicht doordringen tot de bomen die verder moeten aangroeien, in lijn met het natuurcompensatieplan dat geldt in dit Natura 2000-gebied. Daarnaast hebben we ons ook ingezet voor één van de woonzorggebouwen: de oprijlaan is weer helemaal waterbestendig gemaakt en de zijkanten zijn mooi opgefrist.

Een ander belangrijk onderdeel van de dag was een fysieke en mentale training met Mind the Body, onder de inspirerende begeleiding van Korps Mariniers. Ons uithoudingsvermogen werd flink op de proef gesteld, en hoewel deze uitdaging voor veel collega's een stap buiten hun comfortzone was, was het indrukwekkend om te zien wat we samen kunnen bereiken. We hebben waardevolle leiderschapslessen geleerd en inzichten opgedaan die we ook in ons dagelijks leven kunnen toepassen.

We kijken terug op een geslaagde teambuildingsdag die volledig in het teken stond van Samen Beter Bouwen, en gaan met frisse moed de komende periode tegemoet.

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwgroep Stel je vraag